Helyzetjelentés

Két hete küzdünk rendületlenül a 3. szakaszban. Nézzük, ki merre halad.

Az útvonalat kevésbé ismerők számára a térképen látható az útvonal Abu Dhabiból Sanyába.

Egyenlőre a pontos állás maradjon titokban, majd a végén lesz hivatalos eredményhirdetés. Nagyjából egy kupacban haladunk, Feri, Richárd és én két hajóval, András eggyel. A legizgalmasabb szakasz minden bizonnyal most jön, hiszen Malajzia partjai mellett egy túl nagynak cseppet sem nevezhető vízterületen haladunk el. Jó szelet mindannyiunkank!

4 hozzászólás

 • By richárd, 2012. január 28. szombat @ 21:28

  valóban az eddigiek lassan csak könnyű ujjgyakorlatnak tűnnek majd azt hiszem, mihelyt vadul elkezdünk manőverezni Malájzia partjai mellett 🙂 mindeni ügyesen manőverezik, Zsófi vezeti a flottát, biztos kézzel viszi a két “sörös” hajót 🙂 jó szelet mindenkinek!

 • By Kata, 2012. február 1. szerda @ 15:41

  Hajrá manőverezők! Pihenésképp: a kenesei nagystrand előtt tükörsima a jég, és 3 embert egymás mellett simán elbír mindenféle ropogás nélkül.

 • By andras, 2012. február 2. csütörtök @ 19:08

  Zsófi, Richárd, Feri, Kata @ –> Bárcsak egy hajóban taktikáznánk inkább, és valódi vizeken! 😉 De azért ez is jópofa! 🙂
  Kata @ –> Azt a jeget hamarosan megnézzük, de félek – ha igaz -, a hétvégi hó után sokat kell ásni majd, hogy megtaláljuk! 😉

 • By Kata, 2012. február 12. vasárnap @ 17:35

  Remélem jól álltok a navigálással! Csak azt szeretném mondani, hogy a Hummerek helye tökéletesen befagyott, simán elbír újból egy Hummert. Egyebet nem tudok róluk, csak azt, ami a médiából ismert. A fűzfői strandon van a legjobban eltakarítva a hó a jégről és hétvégén ezerrel üzemel a büfé.

Egyéb linkek ehhez a bejegyzéshez:

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Önnek be kell jelentkeznie ahhoz, hogy kommentelhessen.

Impresszum